Een methode om zelfstandig het lettergreep typen (ook ‘veyboarden’ genoemd) te leren.

Met Veyboard aan de slag
Anders dan het Qwerty-toetsenbord, waarop men vanaf de eerste minuut met 2 vingers een begrijpelijke zin kan produceren, vraagt het Veyboard eerst begrip en kennis van de werking van het Veyboard. Ten behoeve van zelf-studie heeft Veyboard International in samenwerking met De Griffel de methode “Met Veyboard aan de slag” ontwíkkeld. Dit is een leuke, interactieve manier om te leren Veyboarden. U zult versteld staan, hoe snel u al in staat bent om eenvoudige zinnen te produceren. Echter, net als bij het leren typen op het Qwerty-toetsenbord, vergt uitstekend veyboarden een gedegen training.
Niet moeilijk, wel tijdsintensief!

De methode: “Met Veyboard aan de slag”
In het leerprogramma "Met Veyboard aan de slag" worden alle aspecten en uitdagingen van het lettergreeptypen systematisch behandeld. Na 10 weken met een dagelijkse inzet van minstens 2 uur is het mogelijk het Veyboarden te beheersen. Na het doorlopen van alle oefeningen uit “Met Veyboard aan de slag” kunt u specifiek op snelheid en accuratesse gaan trainen met behulp van de Velotrainer. De typesnelheid die u behaalt wordt bepaald door uw discipline (dagelijks Veyboarden) en doorzettingsvermogen om de gewenste snelheid te bereiken.

Het materiaal
De methode "Met Veyboard aan de slag" bestaat uit een cursusboek, een kleurenkaart met de vingerzetting en de uitgebreide VeyboardTrainer oefensoftware. Om een indruk te krijgen van de methode kunt u hoofdstuk 1 van het boek doorlezen.

Korte cursussen
Zou u begeleiding wensen, alleen of in groepsverband, op afstand of via de computer of juist niet, neem dan contact op via de mail en we werken naar een oplossing toe.